Onderlinge Clubkampioenschappen

Op zondag 22 september zijn de Onderlinge Clubkampioenschappen gehouden op de Atletiekbaan van SUOMI in Santpoort Noord.
Dit alles had te maken met de renovatie van onze eigen atletiekfaciliteiten. Het werd een zeer aangenaam gebeuren, zeker wat betreft de opkomst van atleten en zeker ook het zeer aangename weer.

In de ochtenduren onze oudere junioren en alle categorieën Masters, waarvan een 11tal atleten zich aan een 3000 meter loop gewaagd hebben. Wij kennen inmiddels de bizarre omstandigheden van het grotere evenement de Dam tot Dam loop in Amsterdam. Dus veel respect voor onze eigen leden, die best wel te warme omstandigheden goed hebben doorstaan.

In de middag was het de beurt aan onze pupillen en jongere junioren. De show werd zeker gestolen door het aantreden van een 17tal ieni mini atleten, in de leeftijd van 4 tot 6 jaar. Dit zijn onze toppers die over een groot aantal jaren onze gefuseerde club hopelijk weer naar de top van Nederland gaan brengen.

Maar naast al deze sportiviteit , waarvan alle resultaten terug te vinden zijn op Atletiek.nu was er zeer aangename verrassing in de vorm van een super grote hoeveelheid vers fruit, gesponsord door het filiaal van AH gevestigd op het Soenda plein in Haarlem. Deze actie werd mede mogelijk gemaakt door een zeer betrokken loper, die naast zijn best wel drukke werkzaamheden bij dit filiaal toch ook tijd en energie vindt voor extreme loop evenementen. Wij zijn hem zeer erkentelijk voor deze actie en hopelijk een vervolg bij komende gezamenlijke sportevenementen.  Een 2tal foto’s bewijzen dit genereuze gebaar, waar Silvia Springveld, als onze alom omvattende gastvrouw van SUOMI, gedurende ons verblijf , met prettige verbazing het geheel aanschouwt.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.