Update renovatie atletiekbaan 15 augustus

Met enige regelmaat pleeg ik een blik te werpen op de renovatie werkzaamheden tbv onze atletiekbaan.

Mijn recente bezoek kan ik heel kort samenvatten. Slechts 2 activiteiten heb ik kunnen waarnemen, maar dat zijn op dit moment zeer waardevolle en belangrijke zaken.

Op de ene foto zie je een SRO machine die bezig is om het gras op het middenterrein in te zaaien.Op de andere foto zie je 2 personen druk doende om de belijning van
onze rondbaan voor te bereiden. Ik begreep dat voor de echte belijning en andere baan aanduidingen weer een ander bedrijf vanuit Duitsland zal gaan acteren.

Over het gras inzaaien gesproken, het gaat hier om gras dat in staat moet worden geacht één volledige voetbal wedstrijd te kunnen herbergen. Met andere woorden: niet die kwaliteit gras die wij jaren lang gewend zijn geweest en waarop vele atleten diverse onderdelen hebben kunnen beoefenen. Alhoewel er nu ook een sproei installatie is aangelegd zal het zeker een groot aantal weken duren voordat het gras betreden kan/mag worden.

Uitspraken over een definitieve datum van oplevering worden niet gedaan, wij kunnen slechts hopen en wensen dat het gras snel en hard groeit en wij op toch redelijk korte termijn terug kunnen keren naar onze vertrouwde accommodatie.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.