Update renovatie atletiekbaan

Met enige regelmaat pleeg ik een blik te werpen op de renovatie werkzaamheden tbv onze atletiekbaan. Helaas door omstandigheden niet in staat geweest een regelmatige update te produceren.

Maar daarom is het des te verrassender als je na ruim 5 weken weer een bezoekje brengt aan onze atletiekbaan. Er is heel veel veranderd, maar de meeuwen nemen nog steeds bezit van ons middenterrein, waar slechts aarde zichtbaar is en hopelijk op korte termijn nieuw vers groen gras zal groeien. De nieuwe indeling van onze baan wordt duidelijk zichtbaar die ook op de bijgevoegde foto’s goed waarneembaar is.

Uit alles blijkt dat er nu niet echt bezuinigd wordt op nieuwe onderdelen, zo ligt er ook een splinternieuwe kogelstoot ring met diverse afvoermogelijkheden, die in het verleden tot een waterpartij in diezelfde ring zorgden. In zijn algemeenheid was er weinig activiteit merkbaar tijdens mijn bezoek maar onze “stratenmakers “ hoopten deze week het leggen van grote hoeveelheden tegels te kunnen afronden.

Wat ook opviel was de enorme hoeveelheid “kit “die op de rondbaan aangebracht wordt en voor een echte KAV HOLLANDER in oranje kleur verwerkt wordt. Een uitspraak over het afronden van de renovatie doe ik niet, met een leken oog zie je dat er nog een grote hoeveelheid werk verricht moet worden. Hopelijk kan in het tweede gedeelte van ons zomerseizoen de baan weer volledig gebruikt worden.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.